Tosiaan, tänään laskiaissunnuntain kunniaksi Nemi on saanut riehua oikein olan takaa. Käytiin laskiaispullilla Siuntiossa, jossa Nemi pääsi riekkaamaan Siirin ja Sannin kanssa. Tytöt veti tuhatta ja sataa pihalla eikä siitä reikkumisesta meinannut tulla loppua sisälläkään. No, nyt on ainakin yksi hyvin väsynyt pieni tyttö tossa lattialla sykkyrällä. Tässä tämän päivän saldoa:

Sanni selätti Nemin ihan 6-0.

Selätys! Nemikin pääsi jyvälle tästä leikistä. Tässä tyttö ylpeänä "saaliinsa" päällä.

Tällä viikolla Nemi on tutustunut moniin jännittäviin paikkoihin. Tallillakin käytiin katsomassa vähän hevosia. Taisi Nemi hieman niitä arastella, mutta kyllä siitä vielä heppatyttö tulee.

Ollaan myös ulkoiltu tosi paljon, koska ilmat on ollu niin mahtavat. Tässä muutamia otoksia alkuviikolta:

Tällä viikolla Nemi on vasta alkanut kunnolla nauttimaan ulkoilusta. Aikaisemmin se on arastellut kaikkea ja keskittynyt vain kuuntelemaan ja tarkkailemaan ympäristöä. Mutta tällä viikolla se on oikein innostunut ulkoilemaan. Lumikasojen päälle kiipeileminen on sen suosikki puuhaa.

Ausseille ilmeisen tyypillisesti Nemi nauttii myös suunnattomasti vesikupissa tanssahtelusta, meidän ja lattian kiusaksi. Vesikippo viipottaa välillä milloin missäkin.