Hain Casperin perjantaina Inkoosta koirahoitolasta. Casperin piti olla vaan sunnuntaiaamuun hoidossa, mutta äiti ja isä ei ole vieläkään päässeet kotiin, joten täällähän se Casper vieläkin on. Lauantaina testattiin Casperin ja Nemin yhteiseloa Nöykkiönniityllä. Casperille heiteltiin rengasta ja Nemi sitten paimensi Casperia ja rengasta. Molemmilla tuntu olevan hauskaa, Nemi ei juuri edes yrittänyt ottaa Casperin rengasta, joten siitä ei tullut onneksi riitaa. Nemi tuntui olevan vaan tyytyväinen, että sai taas kirmailla täysillä. Tässä hieman kuvasatoa niityltä:

Tais Nemi tulla tossa ylläolevassa kuvassa vähän liian lähelle rengasta, koska Casperin ilme ei ole kauhean tyytyväinen

Nemi paimensi Casperia hienosti. Aina se kiersi Casperin taakse kääntääkseen Casperin takasin päin. Kaippa meidän täytyy jossain vaiheessa päästä kokeilemaan ihan oikeesti paimentamista. 

Ulkoilun jälkeenkin meillä meni kotona tosi hyvin. Koirat oli molemmat väsyneitä ja käyttäytyi hienosti. Casper ei rähähtänyt Nemille kertaakaan. Yöksi lähdin kuitenkin Casperin kanssa pois. Ville ja Neppari onkin elellyt kahdestaan pari päivää. Tänään ajateltiin kokeilla koirien yhdessäoloa taas. Olin niiden kanssa äsken juoksemassa pellolla ja nyt ne on aika rauhallisia molemmat. Tossa ne nukku äsken samassa sängyssä jopa. Saa nähdä miten ilta ja yö menee. Nyt menee ainakin vielä hyvin (koputtaa puuta).