Pieni Juno tuli viime lauantaina yökylään viihtymään ja viihdyttämään meitä ja Nemiä. Juno on ihan innoissaan Nemistä ja Nemi tykkää myös pennusta paljon. Vaikea niitä oli saada rauhottumaan, kun peuhasivat vaan. Nemi osaa hienosti leikkiä pennun kanssa siten, että se makaa maassa ja Juno riekkaa päällä. Hampaat vaan kolisevat, kun ne remuaa! Molemmat on sellasia toheloita, että pakkohan ne oli sitten jossain vaiheessa rauhottaa ja pitää erossa, kun ei ne itse olis mitään tajunnut. Yökin meni oikein mukavasti, molemmat malttoivat onneksi nukkua. Olipa kivaa, kun oli taas pentu talossa, pissojen yms. siivoaminenkin oli vielä hyvin muistissa.  Luulenpa, että Nepu ottais mielellään itelleenkin pienen pentusen jos sais!No, ehkä joskus!Tässä pari kuvaa koirien leikeistä:

Sunnuntaina vietiin Juno takas kotiin ja me lähdettiin Nemin kanssa vikalle naksukurssille. Tehtiin vähän agilitya ja opin, miten naksua voi käyttää hyvin myös siinä. Esimerkiksi keppien sisäänmenon opettaminen suju naksun kanssa oikein mukavasti. Toivottavasti saan mökille pari estettä ja kepit, että voidaan harjoitella myös kesällä. Keskiviikon agilitytreenejä ei sitten ollutkaan, kun olin kattonut väärän päivän ja oltiin päivä myöhässä. Höh! Harmitti paljon, mutta aina ei voi voittaa. Ens viikolla onkin vika agilitykerta.

Lumet ovat onneksi pian sulaneet metsistäkin, että päästään taas jäljestämään. Uutena innostuksena on viesti, jota ehkä vähän leikkimielisesti harjoitellaan jahka noi lumet sulaa kokonaan. Voidaan koko perhe treenata yhdessä. Kesäkuulle on kaikkea kivaa tiedossa, mutta meidän tuurilla Nemille osuu juoksut just siihen kohtaan. 4.-5.6 on Australianpaimenkoirat ry:n järjestämä agility-viikonloppu, johon ollaan Nemin kanssa ilmottauduttu. Sitten 13.-15.6 onkin paimennusleiri Kuttukuussa. Kaikkea kivaa siis tiedossa, toukokuussa pitäis alkaa myös EKK:n järjestämä tokotreeni ja myös Koirankujeen jälkikurssille ollaan taas menossa.