Nyt on ollut vähän aikaa hiljaiseloa blogin päivityksen suhteen, mutta Nemin kanssa on kyllä paljon touhuttu tänä aikana. Oltiin saaressa käymässä, jossa Nemi opetteli uimaan. Vedessä on kauheen kiva loiskutella, mutta uiminen oli aika jännää. Ekoilla kerroilla tuli pieni paniikki kun käännöksessä takapuoli painu alas ja Nemi hätääntyi täysin. Onneksi se oli ihan lähellä rantaa ja jalat yletti melkein heti pohjaan. Seuraavana päivänä kokeiltiin uudestaan ja tällä kertaa meni tosin hyvin. Ei jäänyt pysyviä traumoja. Ja uiminen on kivaa!!!

Viime viikolla oltiin Nemin ensimmäisessä Match Show'ssa Siuntiossa. Oltiin isolla porukalla paikalla Nemi, Elsa, Sanni ja Siirikin tuli turistikoirailemaan. Nemin ekaksi mätsäriksi meni tosi hyvin. Mua ei kehään saatu, vaan Hanna esitti Nemin (niin kuin Elsan ja Sanninkin). Nemi oli kehässä tosi nätisti ja olikin lopulta neljäs pennuista! Jee!! Elsa taisi olla pienten koirien punasten 5. ja Sanni sinisten 5. (en oikein tiedä näistä virallisista termeistä ) No jokatapauksessa oli mukava, ihanan aurinkoinen päivä.

Käytiin Nemin kanssa myös Hangossa viime viikolla ja käytiin vähän ulkoilemassa Casperin kanssa.

Jälkeäkin ollaan käyty tekemässä ja kivaa on ollut. Nemillä on vauhtia vaikka muille jakaa, tosin välillä vähän liikaakin. Viime viikolla löydettiin tapa millä vauhtia saa vähän vähennettyä. Nemi on ihan innoissaan, kun tajuaa että ollaan menossa jäljelle.