Nyt on pakko tulla taas päivittämään kuvia blogiin, kun ollaan saatu "uusi" kamera, jolla on niin mahtava ottaa kuvia!! Ja muutama ihan hyväkin kuva on mahtunut joukkoon. Harrastusrintamalla ollaan nyt jatkettu agilityä. Eiliset treenit meni ihan mukavasti, vaikka koiran keskittyminen olisi voinut olla vähän parempaa. Nemi pysyi kuitenkin ihan hyvin hanskassa ja meni tosi hyvin. Keinu alkaa sujua jo aika hyvin, tosin pitää vielä hidastaa koiraa aika paljon. Pussi on edelleen ihan kauhea mörkö, Nemi ei tykkää sitä yhtään. Kepit menee jo todella hyvin, ainakin välillä, niihin olen kyllä tosi tyytyväinen!

Tässä joitain kuvia viime viikoilta, kun on ollut niin upeat säät! Kyllä se kevät vielä koittaa

Vauhtikuvia:

Toi yllä oleva kuva on kyllä niin hauska!! Nemi näyttää siltä, että se vaan leijailee ilmassa!!Nauroin sitä jo silloin kun kuvan nappasin

Tässä muutama poseerauskuva:

Tällä viikolla ollaan taas nähty Nemin parasta kaveria Hippua! Hippu on Nemin ikäinen irlanninsetteri uros, jonka kanssa Nemi rakastaa juosta ja painia!!

Koirat tulee niin hyvin juttuun ja niitä on tosi hauska seurailla!! Kohta lähdetäänkin taas tapaamaan Hippua! Tässä kuvia eiliseltä: