Kesällä jäi vähän vähäiseksi tämä blogin päivittäminen, kun oltiin niin paljon mökeillä ja muutakin ohjelmaa oli niin paljon, ettei montaakaan viikonloppua oltu vaan kotona

Nemi on nauttinut kesästä täysillä, sitä ei paljoa kuumuudet haitannut, koska se on mökeillä saanut touhuta omia juttuja ja uida melkein niin paljon kuin sielu sieti!! Ja meidän tyttöhän tykkää uida! Se tykkää myös tassutella veden pintaa ja syödä siitä muodostuvia kuplia, ja haukkua niille

Nemi oli siis paljon mökeillä sekä meidän kanssa että hoidossa ilman meitä. Hyvin meni molemmissa paikoissa, Raaseporissa Siirin ja Sannin kanssa ja saaressa ja Hangossa Casperin riesana. Casperkin on alkanut jo hyväksymään Nemin vaikkei se vielä osaa tavaroitaan/keppejä/sammaleita jakaakaan. Kyllä se siitä, joka kerta sujuu vaan paremmin.

Sai Nemi uuttakin seuraa yhtenä viikonloppuna saaressa kun saksanpaimenkoira Hulda tuli kyläilemään. Tytöt tuli tosi mukavasti juttuun, vaikka Hulda vanhempana (n.6kk) yrittikin Nemiä vähän pomottaa! Koirat temmelsivät pitkin saarta ja ihmettelivät kun ihmiset menivät uimaan. Hulda ei veteen tullut, mutta Nemi yritti paimentaa kiertämällä meitä päämääräisesti.

Tässä loppukesän kuvasatoa:

Nemi ja täysikuu...

Syksy tekee tuloaan ja tällä viikolla aloitettiin taas jälkitreenit. Kesällä tehtiin muutamia pikkujälkiä Nemille, mutta ei mitään kunnon jälkiä. Tiistaina treeneissä ei tyttö meinannut housuissaan pysyä, kun oli niin innoissaan menossa jäljellä. Sitä harrastusta aiotaan nyt tosiaan jatkaa, koska Nemi siitä tykkää niin paljon. Ja treenit myös sujuivat tosi hyvin  Myöhemmin syksyllä aletaan tokoilemaan, joten saa nähdä mitä kaikkea sitä opitaan.