Juhannusta vietettiin viime vuoden tapaan Raaseporissa Siirin ja Sannin kanssa. Nemi pääsi kokemaan elämänsä ensimmäisen juhannuskokon. Ei tietenkään päästetty Nemiä kovin lähelle, vähän se sitä ihmetteli, mutta ei ollut kauhean kiinnostunut. Lieneeko johtunut siitä, että siperianhusky Leevin kanssa oli hauskempi temmeltää.

Tässä vielä pari kuvaa juhannuspäivältä, Nemi kirmasi apilapellossa sillä aikaa kun pistettiin vene vesille.

Juhannuksen jälkeen Ville jäi viikon lomalle, joten ollaan touhutta kaikenlaista kivaa. Käytiin mm. Suomenlinnassa. Nemi käyttäytyi tosi hienosti. Bussiin se meni kuin konkari konsanaan ja lautallakin oli kivaa. Välillä tosin Nemi kiipesi Villen syliin lautalla (ja bussissa) ja joku poika sanoi vanhemmilleen kuinka heillekin pitää ottaa samanlainen sylikoira. No, mitä sitä kieltämään, sylikoirahan se on!!

 

Käytiin myös mätsärissa Nurmijärvellä. Nemi käyttäytyi ja meni kehässä tosi hyvin, samaa ei voi sanoa allekirjoittaneesta, kun ekan kerran kehässä olin. Oli sen verran kamalaa, ettei mua ihan heti saa menemään uudestaan. Nemi oli kuitenkin isojen sinisten pentujen neljäs!!Ja sai palkintoja, yay!

Ollaan myös käyty Rajasaaren koirapuistossa, joka oli todella ihana paikka. Valtava alue ja ihan oikea uimaranta koirille!! Siellä oli paljon kavereita ja kivaa riehua.

Viikonloppuna löydettiin vähän lähempääkin koirauimaranta Haukilahdesta!! Nemi tykkää tosi paljon riekkua vedessä ja kyllä se tykkää myös noutaa keppejä yms. Tässä vielä viikonlopun kuvasatoa

Nyt vietetään normiarkea pari viikkoa, kunnes Ville jää taas lomalle.