Tiistaina juhlittiin Suomen itsenäisyyspäivän lisäksi tietenkin meidän oman Nappulan 2-vuotis synttäripäivää!! Nemi sai kakkua ja kaikkea!

   

Yllä Nepu ylpeenä synttärikakkunsa kanssa (josta meni tosin vatsa vähän sekaisin) ja pienenä rääpäleenä, jona se meille tuli.

Tosin muu lahjasaalis oli tänä vuonna heikohkonlainen, kun mamma käytti kaikki rahansa sunnuntaina messarissa vaan ihan tyhmiin harrastustarvikkeisiin kuten uuteen jälkiliinaan eikä sitten ostanutkaan mitään kivaa lelua Napulle, höh! No osti mamma kuitenkin pari herkkuluuta, jotka on kaikki jo melkein syöty.

Synttäreitä vietettiin perinteiseen tapaan Siuntiossa, jossa Nemi sai peuhata Sannin kanssa. Sanni oli pitkästä aikaa riehutuulella, joten tytöt viipotti pitkin pihaa. Siiri oli varsin kiinnostunut Nemistä, taitaa vielä juoksunjälkeiset hajut tuoksua hyvältä Siirin nenässä, sen verran kiinnostunut se oli Nemin takapäästä.

Juoksut on tosiaan hieman hiljentänyt menoa, kun ei ole voinut vapaana mennä eikä olla kauheesti mitään treenattukaan. Huomenna on tän vuoden vika viestikerta, ei olla pariin kuukauteen päästy viestitreeneihin, kun aina on ollut jotain muuta eikä juoksujen takia olla omatoimisestikaan reenattu. Myös tämä kamala pimeys on hieman verottanut Nemin tekemisiä, kun metsään ei näe mennä eikä oikein mihinkään muuallekaan. Mutta tosi hienosti Napu on ollut kotona, vaikka tekemistä ei ihan hirveesti pienelle paimenelle olekaan ollut. Kotona on tosi rauhallinen eikä yksinkään ole ollut mitään ongelmia (koputtaa puuta ettei ole jatkossakaan). Tällaisia asioita ei kai kannattaisi ääneen julistaa. Mutta on se Napu vaan niin ihana!

Elämä jatkuu samaan malliin, ehkä vuoden vaihteen jälkeen päästän taas halliin tokoilemaan, nekin on nyt juoksujen takia jäänyt väliin.

Tässä kuitenkin vielä muutamia kuvia syyskaudelta:

 

Viimeinen kuva on otettu tiistaina eli synttäripäivänä, kun Siuntiossa oli jo satanut ensiumi, täällä Espoossa sitä vielä odotellaan.