Viime viikonloppuna Nemi oli ekaa kertaa hoidossa, jossain muualla kuin "isovanhemmilla". Nemi vietti viikonlopun Tiinan ja Jarin luona Kivenlahdessa. Hienosti oli tyttö kuulemma käyttäytynyt!Ekat hetket oli meitä vähän ikävöinyt, mutta sitten unohtanut meidät kokonaan. Kiitos vaan Tiina ja Jari hyvän hoitopaikan tarjoamisesta

Sunnuntaina haettiin Nepu ja mentiin heti vähän metsään riekkaamaan!Tässä muutamia kuvia sunnuntailta, oli ihana kirkas pakkaspäivä!

Tänään oli toistaiseksi viimeiset agilitytreenit, jotka meni ihan pipariksi!Nemi käyttäytyi niin huonosti, että tunti meni sitten melkein vaan istumiseksi meidän osalta. En voinut pitää sitä juuri ollenkaan vapaana, kun se oli niin hysteerinen toisten koirien perään. Nemi ei jaksanut yhtää keskittyä muhun ja meidän esteisiin, vaan muihin koiriin ja niiden suorituksiin. Ja jos mahdollista, se karkaa koirien luo.  No onneksi saatiin muutama tosi hyvä treeni kepeillä vielä lopuksi, joten jäi vähän parempi mieli mulle. Nyt odotellaan tietoa, josko saadaan jatkokurssia kokoon, olis kiva kyllä jatkaa, vaikka tohon keskittymisen puutteeseen mulla vähän meneekin hermo. Pitäis kai muistuttaa itteeni vähän useammin siitä, että se on vielä ihan pentu!

Keväällä päästään toivottavasti osallistumaan naksutinkurssille ja yritetään päästä johonkin tokotreeneihin. Ja kunhan nää pakkaset loppuis ja lumi sulais niin päästään jatkamaan jäljestystä taas.