Nemi sai viime maanantaina toiset rokotukset. Kohta voidaan käydä koirapuistossa katsomassa miten siellä sujuu ja muutenkin, ei tartte olla niin tarkka haisteluiden kanssa. Ei sillä, on Nemi jo nyt tavannut paljon koiria ja se tuntuukin olevan hyvin sosiaalinen tapaus muiden koirien kanssa. Pääsiäisenäkin tavattiin sattumalta aussietyttö Stella (Ghosteyes Finding Fame), ja tytöt leikki niin innoissaan Hangon Tulliniemen rannalla. Oli ihana nähdä toinen aussie ja nähdä miten kivaa niillä oli yhdessä. Toivottavasti törmätään uudestaan! Tässä kuvia tyttöjen leikeistä.

 

Tosiaan, osa pääsiäisestä vietettiin Hangossa. Casper-herra oli tietenkin myös kotona, mutta ihan ok koirien yhteiselo sujui. Eihän Casper tietenkään Nemin kanssa leiki eikä oikeestaan edes siedä sitä, mutta mitään suuria erikoisturvajärjestelyitä ei kuitenkaan tarvittu. Ulkona yhdessäolo sujui vielä paremmin, joten kunhan päästään mökkeilemään ja olemaan enemmän ulkona, niin eiköhän tuo jatkossakin suju. Nemi kuitenkin onneksi uskoo, ettei Casper siitä tykkää eikä käy sitä ärsyttämässä.

Pääsiäissunnuntaina oltiin Nemin kanssa ekan kerran pentukurssilla, joka sujui joten kuten. Tottakai siellä kiinnosti kaikki jutut (=koirat) enemmän kuin minä, joten luoksetulo ei sujunutkaan ihan yhtä hyvin kuin normaalisti. Mutta senhän takia siellä ollaankin, että onnistuttais toimimaan myös häiriön alla. Joka päivä kuitenkin harjoitellaan kotona ja ulkona ihan perusjuttuja ja niin tehdään jatkossakin. Pentukurssin jälkeen mentiin vielä Siuntioon moikkaamaan Siiriä ja Sannia ja tapansa mukaan Nemi ja Sanni jaksoi riehua koko illan. Siiri kävi välillä komentamassa tyttöjä käyttäytymään, kun meno meni liian rajuksi. Nyt Nemi onkin mennyt jo molempien ohi koossa.

Tänään käytiin ekan kerran Nemin kanssa mökillä. Lunta oli vielä aika hurjasti maassa, mutta tyttö oli ihan innoissaan. Kunhan lumet sulaa niin Nemikin pääsee kaivuuhommiin ja pihatöihin

Enää ei uskalla jäälle mennä, mutta tänä talvena on kyllä tullut paljon siellä käytyä, kun siellä on ollut niin ihana pitää Nemiä vapaana. Tässä muutamia talvikuvia.