Nyt on saatu lunta tänne eteläänkin!

Casper on ollut meillä hoidossa keskiviikosta asti, kun hain sen koirahoitola Honkamäestä, jossa se on ollut monesti hoidossa. Hakiessani Casperia sieltä, näin muutaman paikan omistajan Maaritin kuudesta aussiesta!Ja juteltiin vähän aussiesta ja muusta! Nemi oli mulla mukana hakumatkalla. Koirien kanssa on mennyt oikein mukavasti, ne on jopa leikkinyt vähän täällä sisällä. Pari kertaa ne on ottanut vähän yhteen, mutta yllättävän hyvin on kuitenkin mennyt. Molemmat nukkuu sängyssä (Neminkin täytyy nukkuu koko yö sängyssä, mitä se ei normaalisti tee, ettei Casper vaan saa huomiota ja Nemi ei) ja nytkin ne on tuolla sohvalla vierekkäin pötköttämässä.  Nemi on kyllä aika mustasukkanen meistä ja sen tavaroista, mutta tosi kiva, kun niiden kanssa on kuitenkin aika helppoa!

Perjantainen metsälenkki ei kuitenkaan mennyt "aivan" suunnitelmien mukaisesti. Olin tosiaan koirien kanssa metsässä ja Casper tapansa mukaan leikki kepeillä (=repii niitä pikkutikuiksi). Yhdessä vaiheessa huomasin, että sillä oli jäänyt tikku poikittain kitalakeen. Yleensä se antaa ottaa ne ihan nätisti pois, mutta nyt se kävi niin kierroksilla, etten saanut ottaa sitä pois. Ei siis ole eka kerta kun näin käy. Me jouduttiin kuitenkin lähtee äkkiä metsästä autolle, kun Casperilta tuli suusta verta ja se alkoi oksentamaan/vaahtoamaan. Vähän säikähdin sitä ja kun en saanut tikkua pois, päätin viedä sen eläinlääkäriin. Lääkäri sai tikun onneksi pois helposti eikä suussa ollut  kuin pieni haava ikenissä. Onneksi ei tikku ollut mennyt syvemmälle eikä käynyt mitään vakavaa.

Tänään muistin vihdoin ottaa kameran mukaan ulos, että sain otettua koirista muutaman talvi/lumikuvan.

Viime maanataina meillä alkoi aktivoi Tokolla- kurssi. Oli tosi kivaa ja Nemi oppi tosi nopeesti uudet jutut. Olin niin ylpee tytöstä, Nemi oli tosi nätisti ja jaksoi keskittyä tosi hyvin. Joitain liikkeitä ollaan itsenäisesti harjoiteltu, joten osattiinkin jo jotain. Tosi mukavaa oli ja innolla odotan huomista. Tiistaina meillä on myös agilityä, joten paljon on ensi viikolle ohjelmaa. Casperkin on vielä tiistaihin asti hoidossa.