Viime lauantaina Nemillä oli treffit Dalmatiankoira Leevin kanssa. Alussa Nemiä vähän pelotti, kun Leevi komensi ja tuli päälle vauhdilla. Mutta ei tyttö ihan pyöritettävissä ollut, vaan antoi lopussa samalla mitalla takaisin. Nemi ja Leevi näki ensimmäisen kerran, mutta eiköhän ne tulevaisuudessa tule näkemään monesti. Ja kunhan Nemi vielä kasvaa niin koirat voi leikkiä vähän paremmin. Tässä muutamia otoksia lauantailta:

Sunnuntaina oltiin taas pentukoulussa ja tällä kertaa Nemi oli tosi nätisti. Lieko johtunut sitten siitä, että Ville koulutti sitä tällä kertaa!? Nemi jaksoi tällä kertaa keskittyä tekemisiinsä viime kertaa paremmin eikä pelkästään muihin koiriin. Vielä pari kertaa jäljellä. Ollaan harjoiteltu kotona ja ulkona tosi aktiivisesti. Se tulee luokse ja viereen tosi hyvin ja osaa odottaakin aika pitkiäkin aikoja. Kävelyt sujuu 80% hyvin, aina välillä tuntuu olevan vähän vetoa päällä, mutta siihen ollaan puututtu joka kerta.

Tiistaina Nemillä oli toiset treffit, tällä kertaa lempikaverin kanssa. Naapuritalossa  asuu n. neljä viikkoa nuorempi Suomen lapinkoirauros Eppu. Koirat tulee niin hyvin toimeen, tosin pikku-Epulla menee välillä herne nenään, kun se ei vielä ihan pysy Nemin vauhdissa. Tässä kuvia kaveruksista:

Naapurissa asuu myös toinen pentu, Welsh Corgi Cardigan Lotta. Lotta on vielä ihan pieni, n. 10 vko. Tytöt vetää kyllä pihalla aikamoista rundia. Paljon on Nemillä siis kavereita. Nykyään aina kun mennään ulos se kattelee ympärilleen miettien, missäs täällä nyt olis niitä kavereita!Oliskos ne tuolla leikkikentällä?!